Om Linde Healthcare och AGA Gas

Linde Healthcare arbetar för att ständigt utveckla produkter och tjänster för sjukvården och dess patienter. Vi levererar medicinska gaser, medicinteknisk utrustning, tjänster, utbildning och sjukvård.

Våra medicinska gaser klassas som läkemedel – de tillverkas och distribueras i enlighet med såväl europeiska regelverk som svenska lagar och förordningar. Vi var först med att få marknadsföringstillstånd för medicinsk oxygen i Sverige (2005). Vår medicintekniska utrustning möter de europeiska krav och standarder som gäller för medicintekniska produkter.

Linde Healthcare är en del av The Linde Group som finns representerade i över 100 länder. Den svenska organisationen ingår juridiskt i AGA Gas AB och vårt huvudkontor ligger på Lidingö i Stockholm.

REMEO är Linde Healthcares globala verksamhet för behandling av patienter med behov av andningsstöd. REMEO Stockholm erbjuder patienter en vårdnivå mellan intensivvård och slutenvård. REMEO betyder ”jag återvänder hem” och syftar till att ge ett kostnadseffektivt och hemlikt alternativ. REMEO Stockholm ligger i Sköndal i södra Stockholm.

MED 1405 - Denna sida uppdaterades senast 10 september 2015, 04:09.
Till toppen av sidan